Årsmöte och By Bon Interiör

byboninterior

Välkommen till en inspirerande kväll i inredningens tecken!

Det är inte längre bara Hollywoodstjärnor som tar hjälp av inredningsstylister. Nu har även konceptet fått fäste i Sverige. Det kan vara svårt att skapa en bra möblering, hitta rätt interiör eller en trivsam ljussättning i din bostad eller på ditt företag. Karin och Mia från By Bon Interiör har stor erfarenhet av att skapa attraktiva miljöer och håller kurser inom inredning inför försäljning samt inredning för din befintliga bostad.

Kvällen inleds med ett glas bubbel och årsmöte. Därefter får vi lyssna till Karin och Mia som ger oss tips på hur vi kan skapa ett mysigt hem. Under kvällen finns chansen att vinna en inredningskonsultation samt lite annat smått och gott. Efter årsmötet blir det en läcker 2-rätters middag samt ett glas vin, det finns även vin att köpa på plats. By Bon kommer ha med sig lite inredningsprylar till försäljning och det går bra att betala via SWISH och/eller kontant. Mötet beräknas vara slut ca 21.00.

Onsdag 25 november kl 18.30 på SEB, Östra Hamngatan 18, Matsalen

Anmälan

Sätt in 200 kr på bankgiro 867-0929 (Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg) och anmäl dig via e-mail senast den 18 november. Anmälan är bindande och du återfår pengarna endast om plats inte kan beredas.

Er anmälan till mötet 25 november och bekräftelse att Ni betalat 200 kr till Kvinnliga Banksällskapet i Göteborgs BG 867-0929 mailas till Anna Markman, Swedbank.

OBS! Enbart betalning gäller ej som anmälan.

I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då 400 kr.

Varmt välkommen!

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s