Medlemsträff 9 maj – Christopher O´Regan

christopher

Christopher O`Regan är en mycket uppskattad föredragshållare som får historiens människor att bli levande igen och tiden till att bli ingenting. Hans specialområde är det spännande och ständig lockande 1700-talet, Sveriges kanske sista verkliga guldålder. Kunskap och underhållning tillsammans gör Christophers föredrag till en upplevelse för såväl historieintresserade som de hittills oinvigda. Christopher O’Regan är en omtyckt programledare på SVT och är bl.a. känd från det populära programmet ”Det sitter i väggarna” där han trollbinder sina tittare med berättelser om Sveriges historia.

Nu har Du möjligheten att få uppleva honom livs levande och lyssna till hans underhållande föredrag om 1700-talet; en upplevelse för såväl historieintresserade som de hittills oinvigda. Mötet, som inleds med en läcker vårbuffé beräknas vara slut ca 21.00. Du bjuds på ett glas bubbel när du kommer och därefter finns vin att köpa på plats. Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset.

Tid och plats: Måndag 9 maj kl 18:30 på Stadsteatern.

Anmälan: Sätt in 375 kr på bankgiro 867-0929 (Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg) och anmäl dig via ”Anmälan till medlemsträff” senast den 2 maj. Anmälan är bindande och du återfår pengarna endast om plats inte kan beredas. I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då 475 kr. OBS! Enbart betalning gäller ej som anmälan.

Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s