15 maj – Vårfest på Stadsteatern med Lisa Rogalin

lisa_rogalin_rosenrummet

Lisa Rogalin är grundare av Rosenrummet som idag driver NK Personal Shopping och NK Beauty Lounge i Stockholm. Lisa är en av Sveriges främsta stilexperter och syns återkommande i medier som TV4 Nyhetsmorgon. Hon är i grunden marknadsförare och varumärkesstrateg samt utbildad inom personal shopping/stil och har lång erfarenhet inom området. Lisa Rogalin brinner för hållbarhet när det gäller kläder och stil, och föredrar långsiktiga investeringar framför impulsköp.

Vårmötet den 15 maj på Stadsteatern inleds kl 18:15 med mingel och ett glas mousserande, därefter serveras en fräsch vårbuffé. Kvällen beräknas vara slut senast kl 21:30.

Sätt in 325,- på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig via Anmälan till medlemsträff senast den 8 maj. Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. OBS! Enbart betalning gäller ej som anmälan. Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar.

I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då 475,-.

Varmt välkommen!

Styrelsen

*************************************

Medlemskap

Ansökan om medlemskap görs under knappen ”Bli medlem” och adressändringar och avslut av medlemskap skickas till sara.elmquist@nordea.se. Autogiromedgivande avslutar man själv via sin internetbank.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s