Nästa medlemsträff – föreningen GAPF den 26 oktober

 

pelafadime2

I de flesta kulturer är familjen den viktigaste delen av en persons liv. I många länder är familjen rangordnad utifrån kön och ålder, där de unga är underordnade de äldre och kvinnorna är underordnade männen. Den enskilda familjens status är till största del beroende av familjens heder.  Föreningen GAPF grundades år 2001 av Sara Mohammad. Förutom att hjälpa de som är utsatta för hedersvåld och hederskultur jobbar de med informationsspridning och opinionsbildning. Vi får besök av en representant som kommer att berätta mer om hederskultur och om föreningen GAPF.

Medlemsmöte den 26 oktober Göteborg City Konferens, Östra Larmgatan 16 nära Kungsportsplatsen, inleds kl 18:30 med en lättare måltid. Kvällen beräknas vara slut senast kl 21:30.

Sätt in 195 kr på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här senast den 19 oktober.  Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. OBS! Enbart betalning gäller ej som anmälan.  Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar.

I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då 350 kr

Varmt välkommen!
Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s