26 november – Årsmöte på Stadsteatern med Helen Stommel Olsson

helenstommelolsson

Helen Stommel Olsson har jobbat som krönikör och frilansjournalist för olika reklambyråer och tidningar i 20 år. Hennes debutroman Gangsterprinsessan är baserad på en sann historia och skildrar en ung göteborgskvinnas – Saras – uppväxt och utsatthet. Sara kom att bli en ansedd knarklangare som åkte fast och fick ett långt fängelsestraff. Det är en historia om gängkriminalitet och trafficking och om en värld vi sällan får insyn i. Det är även en redogörelse om skickligt polisarbete, där både hjärta och hjärna har fått samverka i lagens långa arm. Sara lever nu utanför fängelsemurarna under en helt annan identitet. Gangsterprinsessan har blivit utnämnd till årets ljudbok och Helen kommer till oss för att berätta om arbetet med boken.

Medlemsmötet som äger rum i Foajébaren, Stadsteatern, med start kl 18:30 inleds med ett glas bubbel och årsmötet, sedan äter vi en god måltid. Vin finns att köpa. Därefter får vi lyssna till Helen och vi beräknar avsluta kvällen senast kl 21:30.

Sätt in 325 kr på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här senast den 19 november. Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. OBS! Enbart betalning gäller ej som anmälan.  Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar. I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då 425 kr.

Varmt välkommen!

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s