Medlemsmöte 6 februari – med Caroline Fransson

carolinefransson

På vårt första medlemsmöte 2019 får vi besök av Caroline Fransson som sedan april 2018 är vice chefsåklagare i Göteborg. Caroline började arbeta som åklagare 2009 och har innan dess arbetat på advokatbyrå i Göteborg och haft sin notarietjänstgöring i Östersund. Caroline har arbetat mycket med allvarliga brott mot barn och kommer att berätta dels om utredningarna kring några fall och om sitt arbete som åklagare. Vi ser fram emot en intressant föreläsning om Carolines viktiga arbete.

Medlemsmötet som äger rum på SEB, Östra Hamngatan 24, 6 februari med start kl 18:30 inleds med en lättare måltid. Därefter får vi lyssna till Caroline och vi beräknar avsluta kvällen senast kl 21:30.

Sätt in 195 kr på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här senast den 30 januari. Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat.
OBS! Enbart betalning gäller ej som anmälan.  Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar. I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då 295 kr.

Varmt välkommen!

Styrelsen

*************************************

Medlemskap

Ansökan om medlemskap görs via hemsidan www.kvbs.org  under  ”Bli medlem” och adressändringar och avslut av medlemskap skickas till sara.elmquist@lansforsakringar.se . Autogiromedgivande avslutar man själv via sin internetbank.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s