Årsmöte 30 november

Varmt välkomna på årsmöte för Kvinnliga Banksällskapet som i år kommer hållas digitalt tillsammans med en föreläsning om att ”Skapa lycka i vardagen”. 2020 präglas av den pandemi som råder och vi fortsätter leva under speciella förhållanden. I dessa tider av att inte kunna röra sig fritt som vi är vana vid, att inte kunna resa och dessutom leva under restriktioner som isolerar oss blir det än viktigare att skapa lycka där vi är.

I år kombinerar vi årsmötet med en föreläsning om att skapa lycka i vardagen. Anna Hessel är livsstilscoach och jobbar mycket med att ledsaga i att ta hand om sig själv och skapa sitt bästa jag. Det handlar om att lyssna inåt, skapa energi och vikten av att hitta en bra vardag. Hon kommer prata om hjärtintelligens, kost, livsstil, miljö och konsumtionssamhälle och bjuda på en ren och skär livsstilsföreläsning. Årsmötet hålls digitalt 30 november 18:30 och ca en timma framåt. Det inleds med ett kort årsmöte, lite tankar om hur vi kommer arbeta framåt och därefter fyller Anna den mesta tiden med massa pepp. Mötet är kostnadsfritt då vi subventionerar till fullo denna gång. Välkomna att anmäla er här. Möteslänk skickas ut före mötet.

//Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s