Kvinnliga modernister – Digitalt medlemsmöte med Maria Öhman torsdag 15 april

Välkommen till vårens första föreläsning med Kvinnliga Banksällskapet. Vi fortsätter i den digitala världen och har bjudit in Maria Öhman, Chefsintendent på Göteborgs Auktionsverk, att föreläsa om Kvinnliga modernister.

Upptäck de kvinnliga modernisterna verksamma under 1900-talets början. Vilka var de svenska kvinnorna och hur såg deras produktion ut? Vi tittar på hur konstlivet såg ut under perioden och kvinnornas förutsättningar som utövande konstnärer.

Detta möte hålls digitalt torsdag 15 april 18:30-20:00. Vi subventionerar föreläsningen och det är kostnadsfritt. Observera därför att detta endast är för våra medlemmar. Antalet mötesdeltagare är begränsat. Får du en plats men skulle få förhinder ber vi dig ödmjukast att höra av dig så vi kan låta någon annan få din plats. Om du inte får en plats står du först i kö till nästa föredrag 28 april.

En länk kommer att skickas ut i förväg till det webbaserade mötet, dvs ingen nedladdning av program behövs.
Anmäl dig här senast den 9 april.

Varmt välkommen!
Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s