Medlemsmöte tisdagen den 25 Oktober – ölprovning i Poppels nya Citybryggeri

Vi är glada över att kunna erbjuda våra medlemmar en exklusiv ölprovning och rundvandring i Poppels nyöppnade Citybryggeri.

Poppels Bryggeri grundades 2012 av 15 ölälskare med en gemensam dröm: att sprida kärleken till riktigt bra, hantverksbryggt öl. Verksamheten startade i Mölnlycke Fabriker men idag sker den stora produktionen i deras fabrik i Jonsered, utanför Göteborg. De är idag Sveriges näst största bryggeri för hantverksöl och kan erbjuda 41 olika sorter.

Medlemsmötet äger rum i deras nyöppnade lokal Citybryggeriet,  i Platinan på Vikingsgatan 1, Göteborg den 25 oktober med start kl. 18:30. Kvällen kommer innehålla rundvandring i deras bryggeri och föreläsning om deras verksamhet med fördjupad kunskap om öl. Vi kommer även att få njuta av några utvalda sorters öl samt äta en lättare tre rätters-middag. Önskar man något annat än öl till maten går det både att få vin eller alkoholfritt alternativ.

Sätt in 325 kr på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här senast den 16 oktober. Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. Observera att enbart betalning gäller ej som anmälan. Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar. I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då fullpris 895 kr.

Varmt välkommen!

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s