9 maj – 40-årsjubileum på Chalmerska Huset


Föreningen Kvinnliga banksällskapet i Göteborg kom till 1983 då några kvinnor efterfrågade ett kvinnligt nätverk. De såg ett ökat behov av utbyte med andra kvinnor i samma situation vad gäller erfarenhet av att jobba inom bank- och finansbranschen. Vi vill förena nytta med nöje och fortsätter erbjuda en träffpunkt med möjlighet att utbyta erfarenheter, bygga nätverk och ha roligt tillsammans.

I år fyller föreningen 40 år och det vill vi fira tisdagen den 9 maj genom en härlig kväll med er medlemmar. Vi ses på anrika Chalmerska huset, Södra Hamngatan 11, med insläpp kl 18:00.

  • Kvällen börjar med välkomstbubbel och därefter får vi njuta av en trerätters middag där ett glas dryck ingår ( med eller utan alkohol. Det går att köpa till utöver det)
  • Gosskören kommer att stå för underhållningen och de utlovar energisk körsång, humor och lite upptåg varvat med finstämda ballader.
  • Vi får också tillfälle att blicka tillbaka i föreningens historia.

Vi hoppas att ni vill vara med och fira denna kväll med oss!

Anmälan i två steg: Anmäl dig här (vänligen ange eventuella allergier) samt sätt in 450 kr på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, senast den 20 april.  Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. Observera att enbart betalning gäller ej som anmälan. Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar. I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då fullpris 850 kr.

Varmt välkommen!

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s