Nästa medlemsmöte 20 oktober – Eva Olsson

evaolsson

1985 startade Eva Olsson sitt första kafé, Fröken Olssons i Göteborg. Med sikte på de bästa lägena har hon därefter skapat fler koncept som idag är välkända. Evas Paley och Condeco är idag mötesplatser för fikasugna Göteborgare och även Malmöiter. I höst öppnar hon ett nytt koncept, Satori, ett vegetariskt kafé vid Harry Hjörnes plats. Eva själv är vegetarian sedan 20 år och Satori är drömprojektet hon var tvungen att göra.

Eva är en skicklig entreprenör och säger att drivkraften finns i växandet att se en verksamhet växa. Hon använder sig aldrig av fem- eller tioårsplaner utan hävdar att väldigt mycket bara kommit av sig själv. Vill du vara med om en intressant och inspirerande kväll? Kom och lyssna på Evas spännande resa. Kvällen inleds med en vegetarisk buffé och vin finns att köpa på plats i vinbaren. Mötet beräknas vara slut ca 21:00.

Torsdag 20 oktober kl 18:30 på Condeco, Fredsgatan (Kompassen)

Sätt in 175,- på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här.  Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då 300:-
armt välkommen!
Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s