Vi söker fler styrelseledamöter!

Vi söker fler styrelseledamöter till Kvinnliga Banksällskapet. Snart har vi årsmöte och några ledamöter kommer då att avgå. Eftersom alla banker bör finnas representerade i styrelsen vill vi framförallt uppmuntra dig från SEB, Handelsbanken och Danske Bank att anmäla ditt intresse.

Som styrelseledamot har du möjlighet att forma och påverka vår förening, samtidigt får du ett utökat nätverk med kontakter från alla banker.

Kvinnliga Banksällskapet verkar bl a för att utöka våra nätverk och ge inspiration. Målsättningen är att kvinnors kompetens ska tas tillvara och att fler kvinnor ska utnämnas till högre befattningar. Att ökad jämställdhet också ger högre lönsamhet har visats i många undersökningar.

Ordinarie styrelseledamöter väljs på 2 år medan suppleanter endast väljs på 1 år. Du kan alltså pröva på styrelsearbetet under ett år. Styrelsen träffas tre gånger per halvår och planerar huvudsakligen kommande medlemsträffar.

Du är varmt välkommen att höra av dig till någon av oss i styrelsen eller direkt till valberedningen, Gabriella Younan (gabriella.younan@swedbank.se) eller Lisa Lindén (lili03@handelsbanken.se), om du vill veta mer om vad uppdraget innebär.

Vänliga hälsningar
Styrelsen Kvinnliga Banksällskapet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s