Årsmöte med vinprovning på Wine Mechanics 26 november

Varmt välkomna på årsmöte för Kvinnliga Banksällskapet som i år kombineras med vinprovning. Wine Mechanics är Nordens första stadsvineri, beläget fem minuter från Centralstationen i Slakthuset i Gamlestaden. De tillverkar vin på plats på druvor från europeiska topp vingårdar och erbjuder en mötesplats för vinälskare och medvetna gäster i den spektakulära byggnaden från tidigt 1900-tal.

Men det är mer än ett urbant vineri. De driver under samma tak även en prisbelönt krog, en vin-och ostronbar och har rymliga ytor för musik, möten och event. Närproducerat, lokalt och ekologiskt är en självklarhet. Deras stora passion är givetvis vin och med egen vinmakare och tio utbildade sommelierer i huset ordnar de alla möjliga vinupplevelser. De kommer berätta för oss om hur man gör vin i Göteborg. Hur smakar det? Det kommer vi få veta!

Årsmöte äger alltså rum hos Wine Mechanics på Lilla Waterloogatan 15. Lättast tar ni er med spårvagn 4, 7, 9 eller 11 från Centralstationen. Vi träffas 26 november med start kl 18:30. Vi kickar igång kvällen med årsmötet för att därefter få prova på 3 st viner tillverkade på plats hos Wine Mechanics. Till detta serveras även lite tilltugg som passar de viner vi dricker.

Sätt in 275 kr på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här senast den 20 november. Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. Observera att enbart betalning gäller ej som anmälan. Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar. I mån av plats kan icke medlem få följa med till pris 425:-

Varmt välkommen!
Styrelsen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s