Medlemsträff 5 februari – exklusiv förhandsvisning av ”Min pappa Marianne” – OBS! Fullsatt!

Min-pappa-Marianne Obs! Medlemsträffen är fullsatt!

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är.

Vi har nöjet att kunna bjuda in till en exklusiv förhandsvisning av kommande filmen Min pappa Marianne Bio Göta (Götaplatsen 9) den 5 februari kl 18:00 (samling kl 17:30)! Filmen som har premiär senare i februari har Rolf Lassgård, Hedda Stiernstedt och Lena Endre i huvudrollerna. Popcorn och läsk/vatten ingår i priset.

Sätt in 140 kr på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här senast den 29 januari. Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. Observera att enbart betalning gäller ej som anmälan. Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar. I mån av plats kan icke medlem få följa med till pris 320 kr (det faktiska priset per biljett) Det finns ett begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla er!

Varmt välkommen!

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s