Trevlig sommar!

Vi har lämnat våren bakom oss och trätt in i den härliga sommaren. Inte heller i år blev det någon traditionsenlig våravslutning vilket vi beklagar. Under rådande omständigheter får vi fortsätta hålla ut och hålla avstånd samtidigt som vi konstaterar att det är skönt att smittspridningen går ner och att fler och fler av oss är och blir vaccinerade. Vi återkommer till hösten med hur vi kan ses och förhoppningen är såklart att vi kan ses personligen så småningom.

Vi önskar er en underbar sommar!

Styrelsen,
Kvinnliga Banksällskapet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s