Exklusiv förhandsvisning av ”CODA” – måndag 25 oktober

Äntligen kan vi nu återuppta våra fysiska medlemsmöten och träffas. Vi har nöjet att då kunna bjuda in till en exklusiv förhandsvisning av kommande filmen CODA som är en prisbelönt film med genomgående värme och charm om man får tro recensenterna!

Sjuttonåriga Ruby är den enda hörande medlemmen i en döv familj -en CODA, ett barn till döva vuxna (Children ofDeafAdults). Hennes liv kretsar kring att fungera som tolk för sina föräldrar och arbeta på familjens fiskebåt varje dag före skolan med sin far och storebror. Men när Ruby går med i gymnasiets körklubb upptäcker hon att hon älskar att sjunga och snart har hon en duettpartner i skolkamraten Miles. Uppmuntrad av hennes entusiastiska och kärleksfulla körledare ansöker hon till en prestigefylld musikskola. Men Ruby känner sig sliten mellan de skyldigheter hon känner för sin familj och strävan efter sina egna drömmar.

SF/Filmstaden kommer visa”CODA” för oss på Bio Göta (Götaplatsen 9) den25 oktober. Filmvisningen börjar kl18:00 med samling från kl17:30. Popcorn och läsk/vatten ingår i priset.

Sätt in 115 kr på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här senast den 21 oktober. Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. Observera att enbart betalning gäller ej som anmälan. Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset kraftigt för våra medlemmar. I mån av plats kan icke medlem få följa med till pris 335 kr (det faktiska priset per biljett) Det finns ett begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla er!

Varmt välkommen!
Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s