22 november – Årsmöte med Stefan Andersson

Vi vill bjuda in till årsmöte på Stadsteatern för  att återigen njuta av en god middag, gott sällskap och underhållning, denna gång med Stefan Andersson. Han kommer bjuda på väl valda delar av sin föreställning ”Flygblad över Berlin” som utspelar sig i början av andra världskrigets Göteborg. Augusti 1939 gick över i september och hela världen höll andan. Sommaren blev till kall höst när kriget blev verklighet via en knastrig radiosändning. När göteborgaren Arne Beurling, 1940 lyckades knäcka nazisternas kodade meddelanden, hade Sverige sedan länge förklarat sig neutrala i det krig som härjade i Europa.

Med musik och berättelser ser vi bakom mörkläggnings-gardinerna på kvinnor och män som upplevde rädsla, kärlek, hat, mod och förundran. Vi får träffa statsmän, spioner, kullagersmugglare, soldater, civila och Stefans egen morfar som flydde från Norge till Sverige.

Årsmötet äger rum på Stadsteatern/Foajébaren 22 november med start kl 18:30 då vi minglar lite och bjuds på ett glas bubbel. Därefter serveras vi en måltid samt kaffe på maten. Vin finns att köpa. Vi håller årsmötet efter att vi ätit och underhållning med Stefan till kaffet.

Sätt in 285:- på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här senast den 15 november. Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat.Observera att enbart betalning gäller ej som anmälan. Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar. I mån av plats kan icke medlemmar få följa med och betalar då fullpris 680:- Varmt välkommen! Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s