En hälsning från styrelsen

Hej på er, och God Fortsättning!

Hoppas ni har haft en lång och skön julledighet och hållit er friska i den anstormning av sjukdomar som cirkulerat! Vi i styrelsen är glada och taggade på att göra 2022 till ett mycket roligt och inspirerande år för alla er medlemmar med intressanta föredragshållare och evenemang.

På årsmötet i november 2021 nämnde vi att nästa medlemsmöte skulle vara den 1 februari 2022 där vi skulle få lyssna på hjärnforskaren Christian Benedict i en föreläsning om sömn. Tyvärr har vi fått skjuta fram denna träff på grund av de nya restriktionerna som ni säkert förstår. Nytt datum är satt till den 21 april, och vi hoppas kunna genomföra medlemsträffen då i stället. Vi har även bokat Mia Lundin den 10 mars där vi kommer få lyssna på ett föredrag om hormoner och kvinnohälsa. Vi håller tummarna för att detta evenemang kan genomföras som planerat. Mer info om dessa två träffar kommer längre fram.

Till dess hoppas vi att smittspridningen minskar och att vi snart kan träffas igen. Vi längtar!

Ta hand om er!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen i Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s