Medlemsmöte med Mia Lundin torsdag 10 mars

Kvinnors hormonella hälsa är ett nedprioriterat ämne och många kvinnor mår dåligt i onödan p.g.a. bristande kunskap. Mia är expert på den hormonella balansen. Nu kommer hon till oss för att förklara varför vi kvinnor är som vi är, vad som händer med hormonerna och dess balans vid olika skeden i livet, om varför vi mår som vi gör ibland, och vad vi kan göra för att lindra symtomen och må bättre.

Mia Lundin är barnmorska och specialistsjuksköterska inom gynekologi och obstetrik sedan 30 år. Hon har lång erfarenhet och kunskap om kvinnohälsa, bl.a. från USA, om hur hormoner påverkar oss kvinnor både fysiskt och mentalt. Mia ger rådgivning gällande hormoner samt har skrivit böcker inom ämnet. Hon har varit med och grundat en kvinnoklinik i Stockholm samt driver praktik i Kalifornien med hormonbehandlingar samt behandlingsmetoder för bättre kvinnohälsa.


Medlemsmötet som äger rum på Södra Hamngatan 27, i Swedbanks lokaler, den 10 mars med start kl. 18:15. Kvällen inleds med en lättare måltid och dryck. Därefter får vi lyssna till Mia som börjar sin föreläsning klockan 19:00.

Sätt in 245:- på bankgiro 867-0929, Kvinnliga Banksällskapet i Göteborg, och anmäl dig här senast den 6 mars. Anmälan är bindande och pengarna betalas enbart tillbaka om mötet blivit fullbokat. Observera att enbart betalning gäller ej som anmälan. Kvinnliga Banksällskapet subventionerar priset för sina medlemmar. I mån av plats kan icke medlemmar få följa med, de betalar då fullpris 355:-.

Varmt välkommen! Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s